0

FAQ

Veel gestelde vragen

De Cel-Fi PRO van 123bereik.nl is een zelf configurerende, milieubewuste indoor dekkings oplossing. Een Cel-Fi PRO-systeem bestaat uit twee apparaten. De Window Unit (WU) wordt geplaatst in het gebied met de sterkste ontvangen signaal van het netwerk (signaal niveaus zo laag als -100dBm zijn aanvaardbaar). De WU bestaat uit een zender en ontvanger die communiceert met de zendmast. De Coverage Unit (CU) is geplaatst in het midden van de woning, communiceert draadloos met de WU en het interieur van het huis met een aanzienlijk verbeterd signaal, dus betere kwaliteit oproepen en een grotere data doorvoer mogelijk.

Nee. Cel-Fi PRO heeft geen onderhoud nodig, het pas zich automatisch aan veranderende mobiele netwerk situaties.

De Cel-Fi PRO ondersteunt 3G UMTS / HSPA +-en 4G/LTE technologie in het 800/900/2100 en 2600 MHz spectrum.

De Cel-Fi PRO IntelliBoost Baseband Processor is de eerste core processor speciaal ontworpen om binnen in gebouwen de verzending en ontvangst van 3G draadloze signalen te optimaliseren. Met geavanceerde filtering, egalisatie-en echo-technieken, heeft de Cel-Fi PRO een ingebedde architectuur die ongekend is in de opbouw van datasnelheden en doordringende 3G-connecties.

De IntelliBoost processor zorgt ervoor dat onze Cel-Fi PRO producten nooit negatieve invloed heeft op de macro-netwerk en biedt maximale dekking. Door het continu monitoren van de signaal sterkte en het maken van real-time aanpassingen, zal het systeem nooit het basisstation oversturen of het ruisniveau verhogen.

Ja, elke Cel-Fi PRO systeem versterkt het 3G signaal van één provider naar keuze. Wanneer u van provider wisselt kunnen wij uw Cel-Fi PRO omprogrammeren naar uw nieuwe provider. Het is probleemloos mogelijk om meerdere Cel-Fi PRO units voor verschillende providers naar elkaar te gebruiken.

De Cel-Fi Pro verbeterd naast spraak ook data op zowel 3G als 4G

Cel-Fi PRO maakt gebruik van kanalen van zowel de U-NII-1 (ofwel 5,15-5,25 GHz of 5,25-5,35 GHz) en de U-NII-2 blok (5,47-5,725 GHz) om te communiceren tussen de Window Unit en de Coverage Unit.

Afstanden variëren naargelang het padverlies van de wanden tussen de eenheden, maar in het algemeen binnen een afstand van maximaal 20 meter is gebruikelijk.

Nee, Cel-Fi PRO producten hebben geen netwerk activering of voorzieningen nodig. Er is ook geen noodzaak om een IMSI lijst van actieve gebruikers registreren.

Cel-Fi PRO gebruikt een intelligente processor die zich actief aanpast aan de netwerkomgeving. Het systeem maakt gebruik van meerdere technieken waaronder automatische versterkingsregeling, een real-time padverlies analyse en uplink signaal gating, zo wordt de kwaliteit van de macro netwerksignaal beter of kunstmatig verhoogt. De Cel-Fi PRO werkt als enige 3G signaalversterker gegarandeerd 100% storingsvrij.

Dankzij Cel-Fi PRO’s extreem hoge gevoeligheid (gain) heeft het systeem in de meeste situaties geen externe buiten antenne nodig. Is het signaal buiten slecht of is de isolatiewaarde (driedubbel glas) van het huis of bedrijfspand erg hoog, dan is het mogelijk om een speciale buitenantenne op de Cel-Fi PRO window unit aan te sluiten. Deze is leverbaar  inclusief 8 meter coaxkabel. (langere kabel is leverbaar). U kunt deze hier direct bestellen

Voor uw Cel-Fi PRO systeem kan een configuratie update nodig zijn. Dit kan voorkomen, wanneer er een wijzigingen aan het mobiele netwerk wordt uitgevoerd (komt slechts zeer zelden voor). Neem contact op met onze helpdesk op nummer 088-2273288 of vul het contact formulier in.