0

Gebruik van repeaters

GSM & UMTS & LTE REPEATERS

Volgens het Agentschap Telecom (Agentschaptelecom.nl), dient de gebruiker van een GSM, UMTS of LTE toestemming te vragen aan de desbetreffende operator omdat deze de vergunninghouders zijn van de GSM,UMTS & LTE frequenties. Gebruik van repeaters zonder deze toestemming kan worden geschouwd als illegaal zenden. Het agentschap kan de gebruiker een waarschuwing geven en in het slechtste geval een boete opleggen. Dit gebeurt in de regel bij het veroorzaken van verstoringen (interferentie) in de netwerken.

Cel-Fi PRO

De Cel-Fi PRO heeft geen specialistische installatie nodig. Sterker nog, het is zo eenvoudig… iedereen kan het! Binnen 10  minuten heeft u goed bereik. Snel, simpel én doeltreffend.

Zelfs als de Cel-Fi PRO niet goed wordt geïnstalleerd kan deze geen storing veroorzaken. Bij wijzigingen in de netwerken  past de  Cel-Fi PRO zich automatisch aan.

GOEDKOOP = DUURKOOP

Goedkope Chinese repeaters veroorzaken zeer regelmatig (ernstige) verstoringen in de netwerken zonder dat dit voor de gebruiker zichtbaar is. Ten onrechte wordt de CE markering als kwaliteits keurmerkt gebruikt   “Top Quality,  CE Approved”  en  “Storingsvrij. CE! Certificaat” is onzin en regelrechte misleiding. Deze repeaters zijn te herkennen aan de lage prijs en aan dipswitches. “Domme” repeaters moeten handmatig worden ingesteld en reageren daarom niet op wijzigingen in het netwerk.