0

GSM repeater

Professionele GSM-repeater

‘Wat zegt u? Ik versta u niet… Wacht, ik loop even naar het raam.’ Herkent u dit en heeft u geen of nauwelijks 3G-bereik met uw smartphone? Doe er wat aan met onze nieuwste generatie GSM-repeaters! Zodat u voortaan gewoon weer bereik heeft. Overal en altijd.

 

Van geen bereik naar vol bereik!

Onze nieuwste versie GSM-repeater Cel-Fi PRO is een krachtige GSM-repeater waarmee wij het bereik zelfs in de meest extreme gevallen of locaties weten te herstellen! Of het nu is vanaf een oppervlakte van 350 m2 of 1200 m2!

 

De krachtige plug-and-play GSM-repeater

Onze GSM-repeaters zijn zo geconfigureerd dat specialistische installatie niet nodig is. Met onze eenvoudige installatie heeft u binnen 5 minuten weer bereik. En als u vandaag bestelt, heeft u onze GSM boosters morgen al in huis! Dus snel profiteren van een krachtig bereik? Het kan! En bovendien altijd met 2 jaar garantie!

 

Onze GSM-repeater werkt op alle smartphones

Wat voor type, merk of model smartphone u ook heeft, onze GSM-versterker / antenne werkt altijd! Zo profiteert iedereen van altijd en overal bereik! Ze werken op KPN, Vodafone, Tele2 en T-Mobile.

 

Niet goed, geld terug

In 99% van alle gevallen werkt onze GSM-repeater direct. Maar in een heel uitzonderlijk geval kan het zijn dat het signaal te zwak is om te versterken. Uiteraard krijgt u dan gewoon uw geld terug.

 

Specialist in GSM bereik

123bereik is gespecialiseerd in het verbeteren van het GSM bereik. Dit doen wij al meer dan 10 jaar met onze smart GSM repeaters & GSM versterkers.

 

Wilt u ook afrekenen met slecht / geen GSM-bereik?

Onze kinderlijk eenvoudig te installeren GSM-repeater helpt u aan een krachtig bereik! Met 2 jaar garantie en onze ‘niet goed, geld terug’-belofte. Altijd en overal bereikbaar? Het kan zeker! Bestel snel en profiteer morgen al!