0

GSM versterker

GSM-versterker

U kent het wel… Klanten die vragen of u harder wilt praten, naar buiten lopen voor een beter bereik of relaties die u op de vaste lijn terug moet bellen omdat u mobiel niet verstaanbaar was. Hebt u met uw smartphone niet of nauwelijks 3G-bereik? Wij lossen het op! Met onze nieuwste generatie GSM-versterkers heeft u voortaan namelijk altijd en overal bereik!

 

Van geen bereik naar volledig bereik!

Onze nieuwste versie GSM-versterker Cel-Fi PRO® is een krachtige GSM-versterker die erg ver gaat. Zelfs tot oppervlaktes vanaf 350m2 tot wel 1200 m2! Zelfs in de meest extreme gevallen en locaties herstellen wij uw bereik.

 

De krachtige plug-and-play GSM-versterker

De configuratie van onze GSM-versterkers is zodanig dat iedereen binnen 5 minuten weer bereik heeft. De installatie is heel simpel en specialistische kennis is niet nodig. U wilt snel profiteren van altijd en overal bereik? Als u vandaag bestelt, heeft u onze krachtige GSM-versterkers morgen al in huis! En uiteraard met standaard 2 jaar garantie.

 

Een GSM-versterker die op alle smartphones werkt

U hoeft zich geen zorgen te maken of uw telefoon wel geschikt is voor onze GSM-versterkers. Deze zijn namelijk volledig compatibel met de software, systemen en programmatuur van welke moderne smartphone dan ook. Dus: ongeacht het model of merk, onze GSM-versterker werkt altijd! Ze werken op KPN, Vodafone, Tele2 en T-Mobile.

 

Niet goed, geld terug

Onze GSM-versterker werkt in 99% van alle gevallen. In een exceptioneel geval kan het echter gebeuren dat het signaal te zwak is om te versterken. Dan krijgt u natuurlijk gewoon uw geld terug.

 

Specialist in GSM bereik

123bereik is gespecialiseerd in het verbeteren van het GSM bereik. Dit doen wij al meer dan 10 jaar met onze smart GSM repeaters & GSM versterkers.

 

Wilt u ook af van een slecht of geen GSM-bereik?

Onze eenvoudig te installeren GSM-versterker biedt u dé oplossing! En zo niet? Geld terug! Beloofd. En vandaag besteld, is morgen al in huis…. Dus waar wacht u nog op?