0

Slecht GSM bereik

Slecht bereik

Heeft u ook last van een slecht bereik op uw smartphone? Bijna overal heeft u een prima bereik, maar juist thuis of in delen van uw kantoor niet. Dan loopt u maar weer naar het raam of naar buiten waar u wél verstaanbaar bent. Frustrerend en lastig. Zeker nu we vandaag de dag steeds meer toevertrouwen aan, doen en delen met onze mobiele telefoon.

 

Oorzaken slecht bereik

1. Dekking van uw telecomprovider

De meeste telecomproviders hebben een prima landelijke GSM dekking, maar deze is nooit 100%. Heeft u een zwak / gering bereik met uw smartphone? Of u het nu wilt of niet, dan bent u niet of slecht bereikbaar, met alle gevolgen van dien.

 

2. Isolatie

Steeds meer kantoorgebouwen zijn zeer goed geïsoleerd. Aan de ene kant prima, maar aan de andere kant zorgt deze ‘zware’ isolatie er vaak voor dat u slecht of geen bereik heeft. Zeker bij nieuwbouwkantoorcomplexen dicht langs de snelweg is dit vaker regel dan uitzondering.

 

3. Bebossing

En kent u die gebieden met veel groen en bebossing, vaak ver weg van grote steden? Heerlijk landelijk, maar vaak is uw bereik daar in geen velden of wegen te bekennen. De bomen, struiken en bossen blokkeren het GSM-signaal!

 

Professionele oplossing

Wat de oorzaak voor het slechte of helemaal afwezige bereik dan ook mag zijn, er is nu wat aan te doen! Onze GSM-versterkers van het internationale merk Cel-Fi versterken het vaak te zwakke signaal op een zeer vernuftige wijze. Zodat u overal weer bereikbaar bent! Of het nu is in goed geïsoleerde gebouwen of in landelijke omgevingen met zware bebossing…

 

Wilt u ook afrekenen met slecht / geen GSM-bereik?

Bekijk dan onze oplossing hiervoor. Doeltreffend én kinderlijk eenvoudig te installeren. Bovendien geldt ook voor onze GSM-versterker: niet goed, geld terug. Dus als u ’m nu bestelt, profiteert u morgen al van uw nieuwe, krachtige en overal werkende bereik! Onze oplossing werkt op het netwerk van KPN, Vodafone en T-Mobile.